Skip to main content

Milesight - Surveillance System

Milesight - Survaillance Systems

Better Inside, More in Sight

SafetyCheck kiest met Milesight voor een merk met gedegen kennis, jarenlange ervaring en een sterke R&D-kracht. Met hun innovatieve AIoT-videobewakingsoplossingen (zoals netwerkcamera's, NVR's, software en APP met superieure beeldkwaliteit) houden ze gelijke tred aan de top in een snelgroeiende markt. Hiermee kunnen we ons focussen op zowel de particuliere markt als op de kmo-klanten.

Milesight Camera Series

Innovations

Smart Functions

Milesight Video Content Analysis (VCA) is een applicatiepakket voor het volledige gamma van Milesight. Het verbetert de prestaties van de Milesight camera's d.m.v. detectiemodi, waaronder:

  • betreden en verlaten van een zone;
  • geavanceerde bewegingsdetectie;
  • lijnkruising;
  • rondhangen;
  • object achtergelaten of verwijderd.

 

Met de Smart PTZ Motion Detection of Auto Tracking kan de gebruiker een specifieke zone extra duidelijk en tijdig monitoren. Wanneer een beweging in een bepaalde zone wordt gedetecteerd door eender welke camera, zullen de PTZ-camera's automatisch bewegen naar die positie. Daarna zullen ze inzoomen en een helder beeld geven gedurende een bepaalde tijd. Van zodra die tijd verstreken is, gaat de camera terug naar zijn originele bewakingspositie en zoomniveau.

Artificial Intelligence

AI-technologie gecombineerd met snelle ontwikkeling van computerkracht en grotere data-hoeveelheden wordt een essentieel onderdeel van de technologische industrie. Voor de videobewaking gaat artificiële intelligentie in de toekomst een belangrijke rol spelen in intelligente video-analyse, wat de monitoring aanzienlijk zal verbeteren en tevens bespaart op menselijke arbeid.

VCA Event - Bij de AI-camera's gaan we nog een stukje verder op vlak van Video Content Analysis (VCA). Ze kunnen op een intelligente manier objecten waarnemen en detecteren van mensen of voertuigen.

People Counting - Hoge accurate en real-time personentelling op basis van AI-algoritme, helpt bij het nemen van snelle beslissingen bij het veiliheidsbeheer en verhoogt de efficiëntie van uw onderneming.

Face Detection - De gezichtsdetectie detecteert menselijke gezichten en legt snapshots vast. Dit biedt voordelen bij een beter efficiënte bewaking van grote populaties (bijvoorbeeld op openbare plaatsen).

Smart To Be Different

De slimme IR II-technologie van Milesight voldoet ruimschoots aan verschillende afstandsvereisten. De IR-intensiteit is handmatig of automatisch instelbaar waardoor een goede beeldkwaliteit (geen overbelichting of donkere onduidelijke beelden) gegarandeerd wordt bij verschillende lichtomstandigheden, specifieke kijkhoeken en zoomfactoren. 

Met de combinatie van High Beam IR en Low Beam IR zorgt de nieuwe Smart IR II-technologie ervoor dat de infrarood-leds een grotere afstand kunnen bereiken dan voorheen. Bijvoorbeeld bij de H.265+ Mini PTZ Bullet is de IR-afstand verbetert van 60m voorheen tot 140m nu.

Excellent Details Under Backlighting

Dankzij de sensorgebaseerde WDR-technologie van Milesight kan de camera fijnere details vastleggen met echte kleurenreproductie, zelf bij extreem tegenlicht en contrastrijke omstandigheden. De verhouding tussen het helderste lichtsignaal en het donkerste lichtsignaal bedraagt maximaal 120dB.

Door speciale signaalverwerking uit te voeren met een ISP (Image Signal Processor) aan de achterzijde van de beeldsensor, maakt dit een verbetering van de beeldkwaliteit mogelijk bij weinig licht. Waarbij de camera drie frames met verschillende belichtingstijden combineert tot één helder beeld met ware kleuren.

De Milesight Super WDR Pro-technologie vermindert ook ruispunten in de beelden en is in staat om bewegende objecten beter weer te geven.

Highlight Compensation

De HLC-functie compenseert overbelichting door extreem tegenlicht en voorkomt verblinding van de camera. Bijvoorbeeld s' nachts bij tegenlicht van koplampen, waardoor de kentekenplaat beter leesbaar is.

Ultra Low-light Capability

De Starlight Premium-technologie is een combinatie van hoogwaardige optische componenten en geavanceerde beeldverwerkingsargoritmen. Uitgerust met de lichtgevoelige 1/1,8-inch Sony Starlight-sensor kunnen Milesight camera's heldere full-color beelden weergeven, zelf in situaties met extreem weinig licht tot 0,001 lux en zonder dat er extra lichtbronnen nodig zijn. Terwijl andere camera's s' nachts overschakelen naar IR-modus en zwart-witbeelden, blijven de Starlight Premium-serie kleurenvideo's leveren van superieure kwaliteit, met ondersteuning van beeldverwerkingsalgoritmen.

Dankzij de krachtige Starlight Premium-technologie kunnen de netwerkcamera's van Milesight 24uur per dag betrouwbare bewaking bieden, ongeacht de lichtomstandigheden.

3D Digital Noise Reduction

Het opnemen van beelden bij weinig licht veroorzaakt meer digitale ruis. Daarom is de 3D Digital Noise Reduction-technologie mee ingebed in de Starlight-camera's om de beelden te verwerken. Daarbij wordt de digitale ruis gefilderd en worden de kleuren hersteld naar haar authentieke waarden.

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn