Skip to main content

Camerabewaking

Smile, you're on camera...

Wilt u op elk ogenblik van de dag een oogje in het zeil houden op de activiteiten in jullie omgeving? Particulieren en ondernemingen kunnen hiervoor bij ons terecht dankzij ons ruim aanbod aan hoogwaardige camerasystemen, van een simpele camera met opname tot geavanceerde systemen met slimme zoekfuncties, analyse en artificiële intelligentie. Ons systeemaanbod steunt op de laatste technologieën. Zo garanderen we scherpe kleurenbeelden in hoge resolutie die snel en gemakkelijk op te roepen en te bekijken zijn, van waar dan ook.

 


Waarom camerabewaking?

Het hebben van camerabewaking bij uw woning of bedrijfspand biedt een hele resem aan voordelen. Wij hebben er voor u enkele op een rijtje gezet:

Highlight Network Cameras

† 24/7 een oogje in het zeil - Met camerabewaking kies je voor gemoedsrust op elk moment.

† Camerabewaking schrikt af - Gebouwen met een camera zijn voor criminelen veel minder interessant.

† Mensen liegen, maar beelden doen dat niet - Ook verzekeringstechnisch zorgt camerabewaking voor ontegensprekelijk bewijs van schade en diefstal.

 

Aandachtspunt: zorg ervoor dat de installatie steeds gebeurt door een vergund bedrijf. Zo ben je zeker van kwaliteit van het materiaal en dat de techniekers gecontroleerd zijn door de FOD Binnenlandse Zaken.

 


De juiste camera op de juiste plaats

Je mag nog de beste high-end camera's hebben, de plaatsing van de camera's is het belangrijkste. Ter plaatse maken we een grondige analyse van de omgeving. Hierna werken een concept uit, dat volledig op maat is van uw behoeften, noden en budget. Zo bent u zeker van een optimale beveiliging van bijvoorbeeld uw woning of winkel.

 

Pictogram CamerabewakingNa de installatie overlopen we ook alle wettelijke formaliteiten betreffende privacy, aangifte, pictogrammen, enz. Maak u geen zorgen, wij ontlasten u met de administratieve kant, zoals de verplichte aangifte van uw camerasysteem. Wij doen deze voor u, volledig volgens alle privacyregels. In verband met de privacy moet u steeds kenbaar maken dat er camera's aan uw gebouw hangen. Hiervoor voorzien we een gepersonaliseerd pictogram met de verplichte gegevens.

 

 

 


Onze merken...

Milesight Camera's

Milesight

Milesight is een fabrikant die de nadruk legt op kwaliteit en innovatie. Ze zijn een professionele high-tech onderneming die gespecialiseerd is, in het ontwerpen en ontwikkelen van de beste netwerkcamera's in hun klasse met superieure beeldkwaliteit, uitzonderlijke flexibiliteit en betrouwbaarheid voor IP-videobewaking. 

Read more...

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn