Skip to main content

Elektriciteit

Een glimlach verlicht zoveel meer

Industrie of particulier? Iedereen kan bij ons terecht voor een pasklare oplossing voor zijn elektrische installatie. Heb je een nieuwbouwproject of renovatie gepland? Dan is een hoog kwalitatief elektriciteitsplan van essentieel nut voor ieder pand. Ons team bestaande uit gespecialiseerde medewerkers met een hart voor elektriciteit, helpen u graag verder met de uitwerking van een elektriciteitsnetwerk dat tot in de puntjes is verzorgd.

 


Welke elektriciteitswerken kan je laten uitvoeren door ons?

De term algemene elektriciteitswerken is erg breed. Of het nu gaat om een grote of kleine klus, veiligheid is daarbij vanzelfsprekend een belangrijk punt die we nauwlettend in het oog houden. Al onze gespecialiseerde medewerkers zijn in bezit van een VCA-certificaat en voeren werken uit volgens de wettelijke bepalingen van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (kortweg AREI).

  • Nieuwe elektrische installaties incl. volledig elektrisch dossier en keuring
  • Elektriciteit vernieuwen (ook wanneer deze werd afgekeurd)
  • Elektrisch verdeelbord vervangen
  • Installaties beschermen tegen elektrocutie door bv. aardingsstaaf te voorzien
  • Plaatsen van (led)verlichting voor meer comfort en sfeer (relighting)
  • Dringende herstellingen

 

Ook databekabeling, automatisatie en domotica behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. We werken steeds met kwaliteitsvolle producten (van oa. Hager, Niko,...) en de nodige vakbekwaamheid om al uw werken tot een goed einde te brengen.

 


Relighting, bespaar dankzij ledverlichting

Relighting van een productiehal, kantoor of woning houdt in dat de verlichting helemaal opnieuw wordt bekeken en geoptimaliseerd. De stap naar ledverlichting ligt vaak voor de hand. Wie investeert in efficiëntere verlichting, bespaart hiermee aanzienlijk. Een modern en efficient verlichtingssysteem beantwoord aan drie criteria:

  • Intelligent verlichting, aangepast aan de gebruikersbehoefte en aan de bezettingsgraad van het gebouw
  • Een lange levensduur inclusief garantie op de levensduur van alle componenten
  • Garantie op energiebesparing en een lagere exploitatiekost

 

Daarbij hebben we de nodige expertise in huis om uw verlichtingsproject van begin tot einde in goede banen te leiden. Van studie (luchtstudies en metingen), ontwerp (voor comfortverhoging) tot installatie en opvolging energieverbruik.

Wie investeert in relighting van de binnenverlichting van een gebouw kan hiervoor een premie krijgen van de Vlaamse overheid tot 15.000 of 20.000 euro. Meer info op de website www.energiesparen.be.

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn