Skip to main content

Inbraakbeveiliging

Je veilig voelen in je eigen huis de klok rond!

Bent u een particulier of hebt u een onderneming? Iedereen kan bij ons terecht voor een volledige alarminstallatie op maat. Dit kan gaan van een bekabeld systeem tot een draadloos of hybride systeem, met of zonder aansluiting bij de meldkamer.

Hiervoor komt onze expert graag ter plaatse. Dit geeft ons als gecertificeerde installateur een duidelijk inzicht over de gevoelige plaatsen van uw woning of pand, inclusief eventuele gewoontes. We laten hierbij niks aan het toeval over en geven jou alvast tips en tricks mee. We gaan ook luisteren naar jullie specifieke wensen en verwachtingen. Op basis van deze risicoanalyse werkt onze zaakvoerder op kantoor een beveiligingsplan uit (conceptie) en bezorgd je een offerte op maat. Want elk gebouw is anders (bv. ruimtelijke indeling, huisdieren,...) en heeft dus een andere aanpak nodig.


 

Emotionele schade inbraak

Waarom kiezen voor een alarmsysteem?

Onderschat het belang van inbraakbeveiliging niet. Veel mensen beslissen pas om een alarmsysteem aan te schaffen wanneer ze ongewenst bezoek hebben ontvangen. We weten allemaal dat dit een diepe indruk nalaat en gepaard gaat met materiële schade en vooral met emotionele schade

Uit cijfers blijkt dat er elke 6 minuten een inbraak plaats vind in België. Wacht dus niet langer en bescherm je preventief tegen inbraak, brand, overvallen of medische problemen. Door de aanwezigheid van een alarmsysteem verkleint de kans op een inbraak met 80%. Overtuigd? Kies dan voor kwaliteit met een professioneel alarmsysteem geplaatst door een erkende beveiligingsonderneming.

Voordelen van een professioneel alarmsysteem:

 • Voldoet aan strenge kwaliteitsnormen (bv. Europese ‘grade 2’ en/of Incert-gekeurde materialen)
 • Gebruik van Dual-tech bewegingsdetectoren (Passief Infrarood + Radar) voor minder valse alarmen
 • Inbraakcentrale gemakkelijk uitbreidbaar of combineerbaar met andere systemen (bv. camarabewaking, toegangscontrole, domotica,...)
 • Verschillende communicatiemogelijkheden (IP, 4G GPRS, WiFi, PSTN) 
 • Krachtige binnen- en buitensirenes voor een afschrikkend effect
 • Bestand tegen sabotage van buitenaf door bv. jamming, kortsluiting,...
 • Draadloze componenten beschikken over de nieuwste 2-weg technologie (verbeterde batterij levensduur en groter bereik)
 • Leveren en plaatsing gebeurd aan verlaagd btw-tarief van 6% voor woningen ouder dan 10jaar

Aandachtspunt: een beveiligingsconcept is maar zo sterk als de zwakste schakel! Het is belangrijk dat alle beveiligingsmaatregelen goed op elkaar zijn afgestemd. Met name Organisatorische maatregelen (aannemen van goede gewoonten), Fysische of Bouwkundige maatregelen (degelijk hang- en sluitwerk), Elektronische maatregelen (alarm en camera) en Reactie maatregelen (doormelding en verificatie).


 

Verouderd alarmsysteem?

Hebt u al een alarmsysteem in huis dat aan een update toe is, dan kunnen wij voor u een hybride-oplossing uitwerken. Bekabelde systemen kunnen moeiteloos overgenomen en uitgebreid worden met draadloze componenten. Perfect functionerende bestaande componenten zoals sirenes, detectoren en magneetcontacten, worden behouden en aangevuld met de nieuwste communicatiefuncties. Zo kan u, waar u ook bent, zeker zijn van de beveiliging van uw woning of bedrijf.

Update alarmsysteem

Vervang uw verouderde centrale en geniet van alle voordelen van de nieuwste technologie:

 • bediening via smartphone
 • live meldingen ontvangen (bv. alarm, in of uitschakeling, stroomstoring,...)
 • logboek raadplegen
 • bestaande detectiepunten kunnen behouden worden
 • draadloos uitbreidbaar
 • geen vaste telefoon lijn nodig

Is uw alarmsysteem al geregistreerd? Raadpleeg Aangifte alarmsysteem (police-on-web).


 

Algemeen onderhoud

De privé-persoon die het alarmsysteem gebruikt, moet erover waken dat zijn alarmsysteem jaarlijks onderhouden wordt. Hij kan dit zelf doen, maar indien hij dit niet zelf doet, moet hij een beroep doen op een vergunde onderneming voor alarmsystemen. Dit volgens het Koninklijk besluit van 25 april 2007 tot vaststelling van de voorwaarden voor installatie, onderhoud en gebruik van alarmsystemen en beheer van alarmcentrales.

Bekijk onze service "Monitoring & onderhoud" voor meer info over onze formule all-in service.


 

Onze merken...

Vanderbilt Inbraakcentrale

Vanderbilt

Vanderbilt behoort tot 's werelds grootste onafhankelijke security producenten, met een portfolio bestaande uit vooruitstrevende toegangscontrolesystemen en moderne inbraakdetectiesystemen. De SPC hybride inbraakcentrale is een bijzonder uitgebreid en multifuntioneel alarmsysteem. Het is gebouwd op een krachtig IP communicatieplatform. 

Read more...

Ajax Centrale

Ajax Systems

Ajax Systems, een IoT-bedrijf, ontwikkeld en produceert professionele draadloze beveiligingsapparatuur. Ajax is hét meest bekroonde draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Alle componenten zijn verkrijgbaar in het wit en zwart. Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”.

Read more...

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn