Skip to main content

Monitoring & Onderhoud

Je staat er NOOIT alleen voor...

Als vergunde onderneming voor alarmsystemen snappen we hoe belangrijk een goed werkend beveiligingssysteem voor jou als particulier en/of ondernemer is. Daarom zorgen wij er voor dat alles dag en nacht feilloos werkt. Dit doen we in eerste plaats door gebruik te maken van hoogwaardige en gecertificeerde beveiligingscomponenten om een groot deel van storingen te voorkomen. Als er toch eens iets mis gaat, dan kan je met ons all-in servicecontract erop rekenen dat we het snel verhelpen.

 

Met ons servicecontract zijn we 24u op 24, 7d op 7 telefonisch bereikbaar, waarbij je snel geholpen wordt door één van onze professionele medewerkers. We proberen in eerste instantie het probleem van op afstand met remote toegang op te lossen. Indien dit niet volledig lukt, bekijken we om zo spoedig mogelijk een interventie in te plannen en eventuele herstellingen uit te voeren (max. 48h na rapportage). In ons servicecontract zit ook een jaarlijks onderhoud van het beveiligingssysteem inbegrepen. Een jaarlijks onderhoud is trouwens wettelijk verplicht volgens het Koninklijk Besluit van 25 april 2007. 

 


Monitoring

Al onze beveiligingsinstallaties die we plaatsen beschikken over een internetaansluiting en zijn vanop afstand bedienbaar via een app op uw smartphone. Deze app is volledig gratis en houdt u ook op de hoogte van eventuele alarmen of storingen. Indien u toch wenst dat u telefonisch gecontacteerd wordt door een fysiek persoon bij inbraak of storingen, dan kunt u kiezen voor een contract telebewaking bij een onafhankelijk vergunde meldkamer.

 

Wij werken nauw samen met de vergunde meldkamer van Seris Security. SERIS Monitoring biedt overbewaking van technologische veiligheidsoplossingen aan, zowel op vlak van systemen (bv. alarm, brand, technische installaties, ...) en personen (bv. noodoproepen). De meldkamer mag terugblikken op een jarenlange expertise op het vlak van alarm verwerking en video monitoring. Ze bieden onze klanten een doordachte telebewaking aan, die u naar keuze combineert met bijkomende diensten zoals bijvoorbeeld video-verificatie.

 

Van zodra we uw alarmsysteem aansluiten bij Seris, reageert de meldkamer ogenblikkelijk op elk mogelijk alarm. Afhankelijk van het type alarm zullen volgens een voorgesproken procedure: contactpersonen, ordediensten en/of hulpdiensten ingeschakeld worden. Een alarm gaat af... onraad of een vergissing? Video-verificatie brengt uitsluitsel. In de meldkamer helpen de beelden de operatoren om gepast en adequaat het alarm te interpreteren en te evalueren. We spreken van video monitoring van zodra een alarmsysteem voorzien is van camera's.

 

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn