Skip to main content

Toegangscontrole & Videofonie

Knock, Knock, Who's there?

Toegangscontrole is een veilig, handig en flexibel systeem, om te bepalen wie toegang heeft tot een bepaalde ruimte of een bepaald gebouw. Vooral tijdens de openingsuren van een gebouw (wanneer het alarmsysteem uit staat) neemt de behoefte aan veiligheid, beveiliging, beheersbaarheid en gebruiksgemak toe, voor medewerkers, contractors en bezoekers.

 

Je kan perfect 24/7 monitoren wie, waar en wanneer naar binnen is geweest. Dit verhoogt de mate van beveiliging. Na het installeren van toegangscontrole heeft u ook geen gedoe meer met een enorme sleutelbos. En bij verlies van je sleutel, hoef je niet het slot te laten vervangen. Dus geen kosten voor een slotenmaker en dergelijke.

Bij de meeste toegangscontrole systemen maken we meestal gebruik van kaarten of tags om de toegang te organiseren tot het gebouw. Deze elektronische sleutels (kaarten of tags) kunnen eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd in geval van verlies of diefstal, dit zonder enige kost. Zodat niet-geautoriseerde gebruikers de toegang gemakkelijk kan ontzegd worden.


Verschillende systemen

We bieden onze klanten een doordachte oplossing aan, van netwerkgebaseerde toegangscontrole tot standalone systemen. Daarbij worden ook nog eens het onderscheid gemaakt in, hoe we de gebruiker geautoriseerd en gecontroleerd toegang kunnen verlenen. Bijvoorbeeld via een pincode, badge, tag, fingerprint scan of mobile keys. Ze kunnen ook geïntegreerd worden met andere beveiligingsdomeinen zoals camerabewaking en inbraakbeveiliging.

 

Bekabelde toegangscontroleBekabelde toegangscontrole

Hierbij is het toegangscontrolesysteem onderling bekabeld en ook met een netwerk. Het is ideaal als er een hoger beveiligingsniveau nodig is. De intelligentie zit namelijk is een aparte deurcontroller, die geplaatst wordt aan beveiligde kant van de deur. En met behulp van computersoftware kunnen verschillende autorisaties worden verleend en gemonitord worden.

 

Draadloze toegangscontroleDraadloze toegangscontrole

Ter voorkoming van hoge installatiekosten en de wens naar meer flexibiliteit bij kleine installaties wordt steeds vaker de voorkeur gegeven aan draadloze toegangscontroleoplossingen. Het is een standalone oplossing, waarbij de lezer of keypad en de intelligente deurcontroller samen geïntegreerd zit in een deurbeslag. Deze is batterij gevoed.

 


Voordelen

  • Hogere mate van veiligheid voor medewerkers en eigendommen
  • Beheersbaar: je weet precies wie waar wanneer binnen is geweest
  • Flexibele controle door autorisaties
  • Gebruiksvriendelijk: beheer uw systeem vanachter uw pc
  • Eén badge voor meerdere deuren en of toepassingen (bv. tijdsregistratie)
  • Geen kans op sleutelverlies, dus geen extra kosten om sloten te vervangen

Toegangscontrole bij particulieren

We maken al veel langer gebruik van toegangscontrole bij particulieren. Denk maar aan de parlofoon in een appartement, een videofoon aan uw hek of voordeur. Ook de klassieke parlofoon en videofoon zit in ons gamma. We kunnen zelf nog een stapje verder gaan. Wij kunnen jullie een geïntegreerde oplossing voorzien van video en toegang. Waarbij we kiezen voor een ingebouwd codeklavier, rfid-lezer of vingerprintlezer. Mogelijkheden om toegang te verlenen vanop afstand via de smartphone is ook mogelijk.

 

Videofoon met rfidVideofoon als access control

Via deze geïntegreerde oplossing kan je ook de toegang tot je woning controleren. Denk maar aan de voordelen: kinderen die thuiskomen van school en die zonder een sleutel in huis kunnen of je hoeft de kuisvrouw geen sleutel te geven, maar met een batch heeft ze toegang enkel op de dag dat ze komt kuisen tussen de uren dat ze effectief moet aanwezig zijn. Dit geeft ook een extra gevoel van veiligheid en er is geen misbruik mogelijk.

 

About

SafetyCheck is een jong, dynamisch bedrijf dat gestart is als een full service installateur op het gebied van Security, Elektriciteit en Airco.

Blijf op de hoogte van onze projecten en volg ons op diverse social media.

Facebook - Instagram - LinkedIn